Sponsors

Het Kompas is een huis-aan-huiskrant voor de Hoeksche Waard en verschijnt op woensdag en vrijdag. Het biedt de lezer nieuws, informatie en entertainment uit zijn directe omgeving. In de krant op de lokale websites en via social media (Twitter en Facebook) vindt de lezer de relevante lokale informatie die hij zoekt. Van gemeentenieuws tot sportuitslagen, van lezersacties tot de lokale evenementenagenda. Het Kompas verschijnt in de Hoeksche Waard in de gemeenten Binnenmaas, Oud-Beijerland, Strijen, Cromstrijen en Korendijk.

 

Online is Het Kompas te vinden op:

Website: www.hetkompasonline.nl

Twitter: @KompasWeekkrant

Facebook: Facebook.com/weekkranthetkompas

Dartpromotie is dé dartssite voor al het dartnieuws uit de regio van vandaag de dag. Naast het regionieuws wordt u ook op de hoogte gehouden van alle resultaten van onze Nederlandse toppers op wereldniveau. Bovendien beschikt Dartpromotie over een toernooiagenda waar u alle toernooien in de omgeving terug vindt. Houd daarom de website in de gaten en mis niks van de dartssport uit de regio!

 

Online is Dartpromotie te vinden op:

Website: www.dartpromotie.nl

 

Café "van ouds" Havenzicht is gevestigd aan de Havenstraat 3 in het oude centrum van Ridderkerk en is al jaren een toonaangevende locatie voor de dartsport in de regio Rijnmond. Naast de vele dartsteams herbergt dit café ook één van de grootste rankings uit de regio, namelijk de jaarlijks cyclus van de Havenzicht Ranking. Daarnaast bieden zij faciliteiten voor biljarters, voetballiefhebbers en klaverjassers en organiseren zij thema- en karaoke avonden. Ook voor whiskyliefhebbers is Café "van ouds" Havenzicht the place to be met onder andere 40 whiskysoorten. Kortom, reden genoeg om eens een kijkje te nemen in één van de gezelligste horecagelegenheden van de regio.

 

Online is Café 'van ouds' Havenzicht te vinden op:

Website: www.cafehavenzicht.nl

Facebook: Facebook.com/Cafevanoudshavenzicht