4e editie A&B Merwehof Moneydarts 2018

Zaterdagavond 17 maart zal de organisatie van HW Darts voor de vierde keer aanvangen met een A & B Moneydartstoernooi in Café Merwehof te Dordrecht. Tijdens de voorgaande edities, welke met 37, 46 en 42 deelnemers goed bezocht werden, waren het Patrick van den Boogaard, Erik van Rijswijk en Jeffrey Stigter die de eindzege in de A poule wisten op te eisen, terwijl Jimmy Verstraeten, Nigel Dikhoff en Maurice Burgemeester zich lieten gelden in de B poule.

 

Er zullen op deze avond dus 2 toernooien plaatsvinden, waarbij iedereen het zal opnemen tegen zijn of haar eigen niveau. De A poule zal bestaan uit spelers uit de ere- en 1e divisie en de B poule uit de 2e divisie en lager. Beide toernooi starten in een poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde, waarbij de winnaar van de A poule met minimaal €75,- huiswaarts zal keren en de winnaar van de B poule met minimaal €50,-. Daarnaast zal ieders eerste 180’er worden beloond met een gratis consumptie en zullen er gedurende het toernooi heerlijke broodjes worden geserveerd.

 

Er zal op deze dag plaats zijn voor maximaal 32 deelnemers in zowel de A als de B poule, dus adviseren we jullie om gebruik te maken van de voorinschrijving. Dit is mogelijk via Patrick van den Boogaard 06-39134854, Danny van Trijp 06-38691547 of Melvin van Hulst 06-24210180.

 

Wanneer men in een lagere divisie actief is of geen competitie gooit, maar van mening is bij de A poule mee te kunnen doen, is dit vanzelfsprekend mogelijk, evenals de omgekeerde weg. Bij twijfel gelieve contact op te nemen met één van de organiserende leden.

 

De lijst met voorinschrijvingen zullen in de loop der tijd hieronder worden gepubliceerd.

 

Tot dan!

 

 

1e A&B Merwehof Moneydarts 2017

A Poule (13 deelnemers)

Winnaar: Patrick van den Boogaard

Runner-up: Danny van Trijp

 

B Poule (24 deelnemers)

Winnaar: Jimmy Verstraeten

Runner-up: Menno Angenent

 

2e A&B Merwehof Moneydarts 2018

A Poule (21 deelnemers)

Winnaar: Erik van Rijswijk

Runner-up: Berry Herks

 

B Poule (25 deelnemers)

Winnaar: Nigel Dikhoff

Runner-up: Daan van Eersel

 

3e A&B Merwehof Moneydarts 2018

A Poule (15 deelnemers)

Winnaar: Jeffrey Stigter

Runner-up: Wesley Plaisier

 

B Poule (27 deelnemers)

Winnaar: Maurice Burgemeester

Runner-up: Jeffrey Weiss