Open Groot Oostendam Singles

Zaterdag 13 januari hebben wij op aanvraag van Speeltuinvereniging Oostendam de wedstrijdleiding in handen van The Magic Darts Open Groot Oostendam Singles. Dit jaarlijks terugkerend evenement zal worden gehouden in het Clubgebouw de Korenbloem te Ridderkerk en betreft, zoals de naam al luidt, een singletoernooi.

In tegenstelling tot menigeen gewend zal zijn, vangt het toernooi aan om 18:00 uur in verband met de uiterlijke sluitingstijden van de locatie. We starten in een poulesysteem gevolgd door een winnaars- en verliezersronde, waarbij er prijs zal zijn voor de beste dame, de hoogste finish en de nummers 1 tot en met 4 van zowel de winnaars- als verliezersronde. De prijzenpot zal bestaan uit het inschrijfgeld en bijgevoegde sponsoring van de locatie en dartsshop The Magic Darts.

 

Er zal tevens plaatst zijn voor maximaal 64 deelnemers, waardoor wij een voorinschrijving hanteren, welke verloopt via Patrick van den Boogaard 06-39134854, Dennis van Genderen 06-57336924 of Melvin van Hulst 06-24210180. Inschrijven op de dag zelf is mogelijk tot 17:45, maar let op: vol is vol!

 

De lijst met voorinschrijvingen per 12-01-2018 is hieronder te vinden. Zoals te zien is, zitten we op dit moment aan ons maximum aantal deelnemers. Het is dus nog enkel en alleen mogelijk om je op te geven voor de reservelijst, waarbij wij contact met je opnemen wanneer er een afmelding is.

 

Bekijk het bericht op onze Facebookpagina HW Darts voor alle laatste ontwikkelingen!

 

Tot dan!